maanantai 21. lokakuuta 2013

Sukkapuikot hengissä jälleen

Kylmien ilmojen taas palattua on myös sukkapuikkoni herännyt henkiin, joka tarkoittaa myös blogiin eloa:D

Lempi ocicattini Alma (I KILL YOU ) Alatar on hieman leikkauksen jälkeen saanut naisellisia valo- ja varjomuotoja ( ;D ), joten vanha pinkki takki ei enää ihan mahtunut Rouvalle. Suvi tilasikin sitten Almalle uuden takin, johon muodot mahtuvat paremmin.

Lanka on Novita Hile lankaa, eli hieman paksumpaa kuin normaali villalanka. Alma tilasi takkiin myös lettikuviota ja hieman pidemmän selkähelman ja alaläpän. Takkiin tuli eturintaan leveyttä kerros kerrokselta silmukoita lisäten,joten kauluri ja rintaosa istuu paremmin.Maha osa on joustinneuletta. Takki on ihan onnistunut,vähän olisi saanut olla etujalka aukot isommat.
Nyt on valmistumassa perheemme Emma toyvillakoiralle hiano Norjalainen koko villapuku;)


Alma esittelee uutta takkiaan syksyisessä säässä.


Myös kummipojan takki on hieman...lyhyehkö pojan kasvettua kesänaikana aikana "hieman" kokoa ( keväällä takki oli liian pitkä) ;)
Ehkä olisi aika neuloa Eliaksellekkin uusi nuttu...


1 kommentti:

  1. Hii, ihania nuttuja! Almalle käy hienosti tuollainen klassinen palmikkopaita ja Eliaksen nuttu on kyllä niin täydellinen teinipojan paita. Hiutaleen Jutta linkkasi mulle blogisi kun pohdin että omille Hiutaleen kateilleni pitäisi tehdä paitoja. Meidän Einstein-pentueen höntti sai heti flunssan kun kämpässä vetää niin paljon ja L-pentueen määkijä rakastaa hengailla parvekkeella mutta palelee tietty kamalasti. :D

    VastaaPoista